Tips: Portionen under tian

06.12.2019

Hej allihop!

Här kommer ett supertips från oss. Portionen under tian har snabbt samlat på sig många följare på sociala medier. Grundaren Hanna Olvenmark, som är dietist, skapade Undertian när hon tröttnade på att höra att bra mat är dyr mat. Hanna delar med sig av mängder med goda recept som är bra för kroppen, den egna ekonomin och planeten. På Undertians hemsida hittar du även tips för hur du sparar pengar. Såhär skriver Hanna själv om Undertians tjänster:

Här på Portionen under tian hittar du:

- Recept för max 10 kr/portion

- Vegansk och vegetarisk inspiration

- 300-kronorsveckor. 1 vecka för 300 kronor, med inköpslista och recept

- Tips för att #staycheap


Hur underbart?! Kan av egen erfarenhet säga att hennes recept är fantastiskt goda. Hanna har även skrivit två kokböcker som innehåller så mycket mer än "bara" recept:

Det lär komma fler inlägg med Undertian-inspo i framtiden... Men till dess, kolla in deras hemsida.


/ Maria

Senaste blogginlägg i vår blogg

Läs nyheterna från denna vecka
 

Här kommer några tips på hur man bäst förvarar sin mat i kylskåpet!
För att maten ska hålla längre är det viktigt att förvara den i rätt temperatur. Visste ni att olika produkter trivs i olika temperaturer?

Visste ni att 300 miljoner liter kaffe årligen åker ner i vasken? Det innebär ca en kopp per person varje dag eller att var tredje kopp kaffe kastas. :(

Efter att ha läst part 1 är vi förhoppningsvis lite mer insatta i varför maten slängs. Som vi kunde se finns det många sektorer som är svåra att påverka som enskild konsument men det är viktigt att komma ihåg att man som konsument har en otrolig makt att kunna röra om i grytan - nämligen genom efterfrågan! Kolla...

© 2019 SvinnTipset, Uppsala universitet
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång